Akut tandvård Norrköping

Hos oss får du hjälp omgående då tandläkare Cleopatra vill anpassa sig efter patienternas behov och möjlighet att ta sig till kliniken. I 95% av fallen får du en tid samma dag som du kontaktar oss eller dagen efter.

Akut tandvård Norrköping

Hos oss får du hjälp omgående då tandläkare Cleopatra vill anpassa sig efter patienternas behov och möjlighet att ta sig till kliniken. I 95% av fallen får du en tid samma dag som du kontaktar oss eller dagen efter.

Dentist Checking Teeth of a Person

Vad innebär akut tandvård?

​Akut tandvård innebär tandläkartid utan väntetid. Du behöver akut tandvård om du:

  • Fått plötslig tandvärk eller svullnad
  • Varit med om en olycka eller ett trauma
  • Upplever att en fyllning eller plomb lossnat
  • Har svåra ilningar
  • Känner en vass kant mot tungan
  • Har en tand, krona, bro eller ett implantat som sitter löst

När ska man söka akut tandvård?

Sök akut tandvård om du känner att det är något som inte stämmer. Det kan till exempel vara att du har upplevt ett trauma mot munnen, om du plötsligt upplever smärta eller om en tand, krona eller bro lossnat. Du kan även söka akut tandvård hos oss om din ordinarie tandläkare inte har möjlighet att ta emot dig.

 

Person Holding Black Ipad With White Case

Kan du boka en akuttid hos oss om du inte är en av våra befintliga patienter?

Om du inte är patient hos oss är välkommen att boka en akuttid om din ordinarie tandläkare inte har möjlighet att ta emot dig. Du som vuxen behöver inte vara folkbokförd i Norrköpings kommun för att vi ska ta emot dig. Om du däremot räknas som barn och är i behov av akut tandvård, tar vi emot dig om du är folkbokförd i Östergötlands eller Södermanlands län.

Känn dig välkommen att enkelt boka en akuttid direkt här på hemsidan, eller ring oss på 011-12 22 29.

Jourtandläkare i Norrköping

Akut och plötslig tandvärk kan komma mycket oväntat och orsakas av olika situationer. Det kan handla om att en bit av tanden har lossnat, att du har fått karies, att du har varit med om en olycka som skadat munnen och tänderna samt att visdomständerna håller på att växa fram och växa snett. Oavsett vad som har hänt brukar det upplevas som otroligt jobbigt och påfrestande att ha tandvärk då det kan störa sömnen och det vardagliga livet.

Smärta är dessutom något som tar energi, vilket ofta leder till att man känner sig tröttare än normalt. Därför är det viktigt att söka akut tandvård så fort du märker att något inte står rätt till.

Vad som är en nödsituation bedömer du bäst själv, men väljer du att vänta med att söka vård kan munhälsan förvärras och infektioner kan sakta men säkert börja gro.

 

Vi har märkt att ett flertal av våra patienter uppskattar att få tandläkarbesöket överstökat tidigt på morgonen innan man ska vidare till jobb eller skola. Därför har kliniken öppet från kl. 07.30 måndag till torsdag, med undantag för röda dagar då kliniken är helt stängd.

Om man hellre känner för att ta besöket efter jobb- eller skoldagen, har vi öppet till kl. 17.00 måndag till onsdag och fram till kl. 16.00 på torsdagar. Lediga tider ser du enkelt genom att klicka på “Boka tid” och följa stegen som visas.

tandläkare norrköping

Hur söker man akut tandvård?

Du kan enkelt boka en akuttid hos oss via vår hemsida. Ha din e-post eller mobiltelefon till hands för att bekräfta bokningen med en kod. Det går även bra att ringa in till oss på telefonnummer 011-12 22 29 för att boka en tid.

 

Vad kostar det att gå akut till tandläkaren?

Hos oss kostar en akuttid 700 kr och då ingår en delundersökning i det drabbade området, en röntgenbild, kostnadsförslag och eventuell receptförskrivning. Övriga åtgärder tillkommer på priset. Vi kan aldrig ge ett kostnadsförslag på eventuella åtgärder innan undersökningen är gjord.

blue and white toothbrush in clear glass jar

Frågor och svar – Akut tandvård Norrköping

Jag har inte råd med akut tandvård?

Hos oss tar vi betalt för akuttiden endast med bankkort eller via Swish. Om du och tandläkaren kommer överens om åtgärder som inte matchar din ekonomiska situation i dagsläget, har du möjlighet att ansöka om räntefri finansiering hos Resurs Bank och Medical Finance. I vanliga fall krävs inte mycket för att få en kredit beviljad efter en godkänd kreditupplysning.

När ska man boka akut tandvård?

Boka akut tandvård om du känner att det är något som inte stämmer. Det kan till exempel vara att du har upplevt ett trauma mot munnen, om du plötsligt upplever smärta eller om en tand har fakturerats. Du kan även söka akut tandvård hos oss om din ordinarie tandläkare inte har möjlighet att ta emot dig.

Vad är akut tandvård?

Akut tandvård finns till för dig som känner att du behöver söka tandvård väldigt omgående. Orsaken kan variera från person till person, men den gemensamma nämnaren brukar vara att man upplever obehag av något slag. Kontakta oss gärna om du är osäker på ifall du är i behov av en akuttid.

När har ni öppet?

Måndagar – Onsdagar: 07.30 – 17.00

Torsdagar: 07.30 – 16.00

Fredagar – Söndagar: Stängt

Du ser vilka tider som är lediga att boka när du ska boka en tid.

Hur snabbt kan ni ta emot mig?

95% av våra patienter brukar kunna få en tid redan samma dag eller dagen efter som de efterfrågar en.

Vi utför även andra följande behandlingar:

Basundersökningar

Tandblekning

Botox & fillers

Proteser

Kronor & broar

Rotfyllning

Tandborttagning

Akut tandvård

Barntandvård

Tandimplantat

Konsultation för tandreglering

Cleopatra kan hjälpa dig på både svenska och spanska.

Kontakta oss vid frågor eller övriga funderingar.

Hitta hit

Lika lätt som det är att ta sig till Norrköpings centrum, vare sig det är med kollektivtrafik eller med bil, lika lätt är det att ta sig till oss!
Vi finns nämligen på Repslagaregatan 13, mitt emot Dominogallerian, sedan sommaren 2009.
I en lugn och mysig klinik vill vi att du som patient ska känna dig trygg och avslappnad. Därför är bakgrundsmusik under behandlingens gång ett vanligt inslag hos oss, men naturligtvis går det bra att behandlas utan musik också.

Vi tar gärna emot dig med tandvårdsrädsla, oavsett ålder.

Omdömen från våra kunder